Välj en sida

Om oss

När vi blickade ut över Nicaraguas gröna savannskog från vulkanen Masayas branter kunde vi aldrig ana att vi flera år senare skulle driva en byrå med samma namn i Borås.

Redan 2006 drev John ett produktionsbolag inom musik som under åren utvecklades till att även inkludera hans stora intresse för webb, foto och andra kreativa områden relaterade till digital media.

2016 ombildades företaget och Masaya AB startades upp tillsammans med förstärkning i form av Amelie.

Med sitt sylvassa ordningssinne, finkänsla för detaljer och ett metodiskt driv mot lösningar på problem ser hon till att rätt saker blir gjorda på rätt sätt.

2017 rekryterades Petter som med ett idésprudlande sinne, bred kompetens inom all typ av digital media och massor av erfarenhet från filmproduktion breddar Masayas kompetens och kapacitet ytterligare.

Med två kreativa tekniknördar och en drivande strukturdyrkare på kontoret var så trion komplett! 

John Honk

Talangfull människa med taktkänsla. En tekniknörd av rang med stark kommunikationsförmåga och stora öron. Analytisk, ser helheter, tänker i flöden och har förmågan att snabbt förstå kundens verkliga behov. Har myntat begreppet ”attackjobba”.

Bott i Stockholm och London men flyttat hem. Pianovirtuos, maratonlöpare och sportälskare.

Programmering
Foto
Musik

Amelie Honk

UX
Analys
SEO

Metodisk problemlösare med knivskarp känsla för detaljer och balansen mellan behov och överflöd. En bästa vän av ordning och struktur, empatisk och känslig för andras behov. Pragmatisk och drivande.

Gotländska med några år i Stockholm och nu Boråsbo. Naturmänniska med förmågan att få trädgården att blomstra. Klår gärna sin man i tennis och plåstrar om med magiska bakverk.   

Petter Honk

Sann visionär och kreativ kreatör som arbetar utifrån att det mesta är möjligt och att stora saker går att åstadkomma med små medel. Snabbrörlig och idésprudlande med förkärlek till galna upptåg och att få djupdyka i detaljer.

Sandaredare som efter en vända i Halmstad bosatt sig på släktgården i Källhult med familj, höns och pizzaugn i äkta biscottotegel. Har gärna gården full av vänner och bjuder på hemmabrygd cider till vedeldad napolitansk pizza.

Film
Design
Grafik

Masaya AB
Åsbogatan 8, 2tr
503 36 Borås
[email protected]

Org. nr. 559057-6897

Integritetspolicy & cookies

John Honk
Webb/Foto
0707 72 28 25
[email protected]

Amelie Honk
Webb/Strategi
0738 44 61 23
[email protected]

Petter Honk
Film/Design
0769 22 22 30
[email protected]