Om oss

När vi blickade ut över Nicaraguas gröna savannskog från vulkanen Masayas branter kunde vi aldrig ana att vi flera år senare skulle driva en byrå med samma namn i Borås.

Redan 2006 drev John ett produktionsbolag inom musik som under åren utvecklades till att även inkludera hans stora intresse för webb, foto och andra kreativa områden relaterade till digital media.

2016 ombildades företaget och Masaya AB startades upp tillsammans med förstärkning i form av Amelie.

Med sitt sylvassa ordningssinne, finkänsla för detaljer och ett metodiskt driv mot lösningar på problem ser hon till att rätt saker blir gjorda på rätt sätt.

Tillsammans kan vi leverera webbplatser som känns genomtänkta, har personlighet och sticker ut från mängden.

John Honk

Talangfull människa med taktkänsla. En tekniknörd av rang med stark kommunikationsförmåga och stora öron. Analytisk, ser helheter, tänker i flöden och har förmågan att snabbt förstå kundens verkliga behov. Har myntat begreppet ”attackjobba”.

Bott i Stockholm och London men flyttat hem. Pianovirtuos, maratonlöpare och sportälskare.

Programmering
Foto
Musik

Amelie Honk

UX
Analys
SEO

Metodisk problemlösare med knivskarp känsla för detaljer och balansen mellan behov och överflöd. En bästa vän av ordning och struktur, empatisk och känslig för andras behov. Pragmatisk och drivande.

Gotländska med några år i Stockholm och nu Boråsbo. Naturmänniska med förmågan att få trädgården att blomstra. Klår gärna sin man i tennis och plåstrar om med magiska bakverk.   

Masaya AB
Göteborgsvägen 51
518 30 Sandared
[email protected]

Org. nr. 559057-6897

Integritetspolicy & cookies

Amelie Honk
Webb/Strategi
0738 44 61 23
[email protected]

John Honk
Foto/Film
0707 72 28 25
[email protected]