Om oss

När vi blickade ut över Nicaraguas gröna savannskog från vulkanen Masayas branter kunde vi aldrig ana att vi flera år senare skulle driva en byrå med samma namn i Borås.

Masaya drivs av oss, Amelie och John Honk. Grunden för företaget startade i Stockholm redan 2006 där John drev ett produktionsbolag inom musik. Med åren utvecklades det till att även inkludera hans stora intresse för webb, foto och film.

2016 flyttade vi till Borås och bestämde oss driva företaget ihop och Masaya AB startades upp. Vi är ett familjebolag som älskar att göra projekt ihop och att umgås dygnet runt. Det sistnämnda är såklart en utmaning ibland men det har så stora fördelar att det väger upp flera gånger om!

Frihet är en stor fördel när man driver eget företag. Vi väljer vilken väg vi vill gå, vilka projekt vi vill göra, vem vi vill samarbeta med och hur vi lägger upp våra dagar.

Vi ser våra kunder som våra kollegor och relationen är A och O för ett bra samarbete.

Tillsammans med kunderna och våra partners kan vi leverera webbplatser som känns genomtänkta, har personlighet och sticker ut från mängden.

Det är viktigare för oss att våra kunder får den bästa lösningen utefter sina resurser och förutsättningar än att vi drar in så mycket pengar som möjligt på varje projekt, även om vi såklart inte har något emot projekt med stora budgetar! Men att anpassa projekt till rätt nivå är en av våra styrkor.

Roligast är att ge resultat och kvalité till ett pris som kunden kanske inte trodde var möjligt. Om vi kan ge våra kunder ett lyft i deras visuella närvaro och förhopnigsvis en skjuts i rätt riktning mot deras mål och visioner, då är vi nöjda!

John Honk

Talangfull människa med taktkänsla. En tekniknörd av rang med stark kommunikationsförmåga och stora öron. Analytisk, ser helheter, tänker i flöden och har förmågan att snabbt förstå kundens verkliga behov. Har myntat begreppet ”attackjobba”.

Bott i Stockholm och London men flyttat hem. Pianovirtuos, maratonlöpare och sportälskare.

Programmering
Foto
Musik

Amelie Honk

UX
Analys
SEO

Metodisk problemlösare med knivskarp känsla för detaljer och balansen mellan behov och överflöd. En bästa vän av ordning och struktur, empatisk och känslig för andras behov. Pragmatisk och drivande.

Gotländska med några år i Stockholm och nu Boråsbo. Naturmänniska med förmågan att få trädgården att blomstra. Klår gärna sin man i tennis och plåstrar om med magiska bakverk.   

Masaya AB
Göteborgsvägen 51
518 30 Sandared
[email protected]

Org. nr. 559057-6897

Integritetspolicy & cookies

Amelie Honk
Webb/Strategi
0738 44 61 23
[email protected]

John Honk
Foto/Film
0707 72 28 25
[email protected]