Om oss

När vi blickade ut över Nicaraguas gröna savannskog från vulkanen Masayas branter kunde vi aldrig ana att vi flera år senare skulle driva en byrå med samma namn i Borås.

Masaya drivs av oss, Amelie och John Honk. Grunden för företaget startade i Stockholm redan 2006 där John drev ett produktionsbolag inom musik. Med åren utvecklades det till att även inkludera hans stora intresse för webb, foto och film.

2016 flyttade vi till Borås och bestämde oss driva företaget ihop och Masaya AB startades upp. Vi är ett familjebolag som älskar att göra projekt ihop och att umgås dygnet runt. Det sistnämnda är såklart en utmaning ibland men det har så stora fördelar att det väger upp flera gånger om!

Frihet är en stor fördel när man driver eget företag. Vi väljer vilken väg vi vill gå, vilka projekt vi vill göra, vem vi vill samarbeta med och hur vi lägger upp våra dagar.

Vi ser våra kunder som våra kollegor och relationen är A och O för ett bra samarbete.

Tillsammans med kunderna och våra partners kan vi leverera webbplatser som känns genomtänkta, har personlighet och sticker ut från mängden.

Det är viktigt för oss att våra kunder får den bästa lösningen utefter sina resurser och förutsättningar. Att anpassa projekten till rätt nivå är en av våra styrkor.

Roligast är att ge resultat och kvalité till ett pris som kunden kanske inte trodde var möjligt. Om vi kan ge våra kunder ett lyft i deras visuella närvaro och förhoppningsvis en skjuts i rätt riktning mot deras mål och visioner, då är vi nöjda!

John Honk

Analytisk kreatör, ser helheter, tänker i flöden och har förmågan att snabbt förstå kundens verkliga behov. Brinner för snygga produktioner som skapar värde.

Foto/Film
Kod
Musik

Amelie Honk

UX
Webbdesign
Strategi

Med en bakgrund i detaljhandel och IT, kommer det naturligt för mig att se mina kunders behov, flödesmönster och lösningar. Jag tar in flera perspektiv i mina lösningar och vill hjälpa er att förenkla ert arbete och ge kunden som besöker webbplatsen en bra upplevelse!