Film

Vi har specialiserat oss på att skapa kortare filmer av hög kvalitet för företag som vill presentera sig själva, sina tjänster eller produkter i digitala kanaler.

Vi berättar historier med tajming och känsla och drivs av att fånga ögonblicken som berör vare sig det är mitt i händelsernas centrum, på avstånd eller från luften.

Vill ni också lyfta er marknadsföring med filmer av hög kvalitet? Ta kontakt med oss, så fixar vi det!

Referenser

Vi har haft förmånen att göra många olika filmprojekt genom åren. Här nedan är några företag vi varit delaktiga i filmprojekt tillsammans med i olika roller.

      

Förarbete

Arbetet börjar med att vi analyserar och konkretiserar varför vi gör en film – i vilket syfte, hur den ska användas och vem vi vill ska se den.

Därefter skissar vi upp innehållet och en storyboard som bestämmer vilket material vi behöver få ihop vid inspelningstillfället och vilka resurser önskat resultat kräver.

Förarbete
Planering

Manus & Storyboard
Location scouting

Filmproduktion

I produktionsskedet filmar vi det vi planerat och vi använder samma systemkameror som vi använder till stillbild. Vi har även drönare för luftscener och ljudutrustning för tal, upp till två personer samtidigt.

Mycket av touchen i våra filmer skapas under redigeringsarbetet där vi även integrerar grafik, animeringar, text och musik.

Filmning
Drönarfoto
Musik
4K/8K

Redigering
Klippning

Leverans & Uppföljning

Reklamfilm eller företagsfilm, film för webb, sociala medier eller rörligt material för publika skärmar. En och ”samma” film kan med fördel klippas och anpassas till olika platser, längder och storlekar.

Vi levererar högkvalitativ film anpassad för rätt ändamål vare sig det gäller traditionella eller digitala kanaler.

En färdig film från Masaya har du som kund fulla rättigheter att visa precis var du vill och hur många gånger som helst – vi hjälper er att nå ut på rätt plats!

Reklamfilm
Företagsfilm
Webbfilm
DOOH

Rättigheter & Copyright

Vad kan vi göra för er?

Webb

En riktigt bra webbplats är designad för sin besökare och attraherar relevant trafik – den inspirerar och berör!

Foto

Visa era produkter eller förmedla känslan ute i er verksamhet? Vi fångar bilder som visar er från er bästa sida.