Film

Vi har specialiserat oss på att skapa kortare filmer av hög kvalitet för företag som vill presentera sig själva, sina tjänster eller produkter i digitala kanaler.

Vi berättar historier med tajming och känsla och drivs av att fånga ögonblicken som berör vare sig det är mitt i händelsernas centrum, på avstånd eller från luften.

Vill ni också lyfta er marknadsföring med filmer av hög kvalitet? Ta kontakt med oss, så fixar vi det!

Företagsfilm

En film som presenterar företaget, dess tjänster eller produkter är ett effektivt sätt att berätta mycket på kort tid. Man kan förmedla både information och känsla och med en professionell produktion lyfter man intrycket av verksamheten.

En bra och effektiv story lyfter intrycket
Vi är bra på att skapa en story som för fram det ni vill förmedla. Sen ser vi till att den kommer fram på det sätt som passar tillfället bäst, kanske genom en voice over, intervju av nyckelpersoner eller med text/grafik.

Rätt bild på rätt plats
Olika scener behöver olika typer av känsla och vi har utrustning för att fånga många typer av bilder. Allt från episka vidvinkelbilder på slider till closeups med kort skärpedjup eller drönarbilder.

Begär prisförslag

Brand Movie / Herofilm

En film som presenterar och förmedlar känslan med ett varumärke eller en verksamhet är ett kraftfullt verktyg att ha i sin marknadsföring. Ett vanligt användningsområde är på webbplats (det vi kallar herofilm) eller på säljmöten.

Utökad produktion
Vi hjälper gärna till att casta modeller, hitta locations och boka stylist/makeup vid behov samt deltar i kreativ planering.

Enklare produktion
Man kan ofta nå bra resultat med denna typ av film med en enklare produktion också. Det handlar om att fånga bilder som fångar varumärket eller verksamheten och vi kan ofta skapa något av stort värde med små medel.

Begär prisförslag

Porträtt

Att porträttera en människa med rörlig bild är förmodligen det effektivaste sättet att berätta vem personen är. Man får med både röst, utryck och kan visa personen i dess egen miljö.

Vi brinner för den här typen av film och kan man små resurser nå bra resultat på ett sätt som ofta upplevs tryggt och trevligt för den som porträtteras. Den nyfikenhet vi har hjälper till att kunna förmedla personens värld till tittaren.

Begär prisförslag

Produktfilm

Filmer som presenterar produkter och visar egenskaper man vill lyfta. Vi har möjlighet att rotera produkter i 360 grader och även montera på slider för rörelse i olika riktningar.

Man kan bygga upp miljöer för att skapa en känsla och även animera grafik och text för att ge ett effektfullt intryck.

Begär prisförslag

Referenser

Vi har haft förmånen att göra många olika filmprojekt genom åren. Här nedan är några företag vi varit delaktiga i filmprojekt tillsammans med i olika roller.

      

Förarbete

Arbetet börjar med att vi analyserar och konkretiserar varför vi gör en film – i vilket syfte, hur den ska användas och vem vi vill ska se den.

Därefter skissar vi upp innehållet och en storyboard som bestämmer vilket material vi behöver få ihop vid inspelningstillfället och vilka resurser önskat resultat kräver.

Förarbete
Planering

Manus & Storyboard
Location scouting

Filmproduktion

I produktionsskedet filmar vi det vi planerat och vi använder samma systemkameror som vi använder till stillbild. Vi har även drönare för luftscener och ljudutrustning för tal, upp till två personer samtidigt.

Mycket av touchen i våra filmer skapas under redigeringsarbetet där vi även integrerar grafik, animeringar, text och musik.

Filmning
Drönarfoto
Musik
4K/8K

Redigering
Klippning

Leverans & Uppföljning

Reklamfilm eller företagsfilm, film för webb, sociala medier eller rörligt material för publika skärmar. En och ”samma” film kan med fördel klippas och anpassas till olika platser, längder och storlekar.

Vi levererar högkvalitativ film anpassad för rätt ändamål vare sig det gäller traditionella eller digitala kanaler.

En färdig film från Masaya har du som kund fulla rättigheter att visa precis var du vill och hur många gånger som helst – vi hjälper er att nå ut på rätt plats!

Reklamfilm
Företagsfilm
Webbfilm
DOOH

Rättigheter & Copyright

Vad kan vi göra för er?

Webb

En riktigt bra webbplats är designad för sin besökare och attraherar relevant trafik – den inspirerar och berör!

Foto

Visa era produkter eller förmedla känslan ute i er verksamhet? Vi fångar bilder som visar er från er bästa sida.