Grundpaket ny webbplats

Vill du ha en enkel webbplats av hög kvalité som du även vill kunna hantera själv? Då är vårt grundpaket en bra start. Behöver man mer funktionalitet, hjälp med grafisk profil/logga eller bildmaterial så finns det som tillval såklart. Och om du känner dig osäker på vad du vill/kan/behöver göra med din webbplats så rekommenderar vi att man börjar med en förstudie där vi tillsammans med er tittar på era målgrupper och vilka som kommer beröras av arbetet. När vi har kartlagt deras behov har vi en bra grund för att avgöra vilket innehåll ni behöver ta fram för att möta dessa.

40 000 kr exkl. moms

+ 300 kr/mån för hosting & drift

Allt detta ingår

N

Wordpress + DIVI

Alla webbplatser byggs i WordPress med en sidbyggare som heter Divi.

N

Design

Vi designar en modern sida anpassad helt efter ert företag.

N

Upp till 5 sidor

Vi kan skapa upp till 5 sidor med text och bild/film innehåll.

N

Responsiv design

Webbplatsen anpassas för att fungera lika bra på alla skärmstorlekar.

N

Blogg / Nyheter

En enklare blogg/nyhetshantering, med datum och kategorier. Ej filtrerbar i grundpaketet, se tillval för ytterliggare funktioner.

N

SEO

Vi utför grundläggande sökordsoptimering på sidan såsom att tagga texter.

N

Google Analytics + Search Console

Webbplatsen kopplas till Google Analytics samt Search Console. Det gör att ni kan följa trafiken på er webbplats från start samt att Google snabbare hittar den nya sidan.

N

Formulär

Ett enklare formulär ingår i grundpaketet.

N

Hosting & Drift

Webbplatsen byggs på säkra och snabba servrar hos vår partner Velumi. I vårt underhållspaket ingår det uppdateringar av wordpress, Divi samt tillägg 2 ggr per år. Från 300 kr/månad. Läs mer om Hosting & Drift

N

Introduktion och full tillgång

Vid lansering får ni en introduktion för att ni själva ska kunna justera i texter samt byta bilder på webbplatsen. Det är viktigt för oss att ni har full tillgång till er egen webbplats och inget är låst till bara oss.

Priset är baserat på att följande material tillhandahålls av er eller läggs till som tillval:

  • Bild och textmaterial
  • Grafisk profil och Logotyp
  • Domän

Hur lång tid tar det?

Vi brukar räkna med en produktionstid på 3-6 veckor.

Betalningsvillkor:
50% faktureras vid projektstart och resterande vid lansering. Löpande arbete efter lansering debiteras 475 kr/påbörjad halvtimme.

Tillval

  • Förstudie/Analys
  • Bildgalleri
  • Nyhetsflöde inkl filtrering/anpassningar
  • Produktlistning
  • Bilder
  • Grafisk profil
  • Logga

Boka möte

Jag träffas gärna för att se över just ert projekt, då kan vi tillsammans avgöra om grundpaket räcker för det ni har behov av eller om vi behöver addera något av tilläggen. Är ni osäkra på vad ni behöver så startar vi med ett förarbete, då kan jag hjälp er att identifiera en målgrupp, dess behov och hur ni kan möta dess med hjälp av er webbplats.

/ Amelie Honk

073 84 46 123
[email protected]