MaaS – Masaya as a Service

Använd Masaya för att stärka upp företagets marknadsavdelning! Istället för att anställa flera personer till marknadsavdelningen för att sköta olika arbetsområden kan ni till en fast kostnad få tillgång till alla våra resurser.

Med detta upplägg bildar vi ett team med er, sätter oss in i verksamheten och planerar aktiviteter tillsammans med er. Vi kan t ex sköta och utveckla er webbplats, skapa foto-/filmmaterial till webb och sociala medier och även agera bollplank eller beslutsstöd. Hur ni vill använda våra resurser är upp till er!

Kontakta oss för ett diskutera hur vi kan stötta och utveckla er verksamhet. Vi hittar ett upplägg som passar just er!

Webb

Med målstyrt och kontinuerligt arbete har en webbplats möjlighet att nå sin fulla potential. Ofta läggs stora resurser på att skapa en webbplats, men det är inte alltid den sedan hålls levande och anpassar sig efter företagets verksamhet.

Här kan vi hjälpa till att planera för utveckling och följa upp hur webbplatsen fungerar för användarna och hur webbplatsen bäst hjälper företaget att nå sina mål.

Exempel på tjänster:

– Löpande uppdateringar
– Långsiktig utveckling
– UX (User eXperience)
– SEO/SEM

Foto

Att ha en plan för produktion av bildmaterial gör att företaget alltid kan ha aktuella bilder och snabbt kan kommunicera nyheter om produkter eller tjänster.

Att veta att det finns budget för fotografering är en trygghet för marknadsavdelningen.

Exempel på tjänster:

– Löpande material för webb/SoMe
– Produktbilder
– Reklamfoto

Film

På samma sätt som vi kan leverera foto kan vi även leverera film. Har man en plan kan man få produktionen effektiv och producera material som kan användas över tid.

Företaget får tillgång till vår studio och all utrustning som ger möjlighet till material av mycket hög kvalitet.

Exempel på tjänster:

– Löpande material för webb/SoMe
– Produktfilmer
– Presentationsfilmer
– Utbildningsfilmer

Design

Vi kan även designa material för print av olika slag, t ex profilmaterial, rollups, bildekor eller förpackningar. 

Exempel på tjänster:

– Printmaterial
– Profilmaterial
– Förpackningar

Konsultation / Rådgivning

Använd våra hjärnor för att utveckla verksamheten! Vi kan hjälpa er ta reda på vilka behov som finns och ge förslag på olika lösningar. Vi kan undersöka och utvärdera olika alternativ på marknaden och ge vår input.

Med vår breda kunskap och vana att ta till oss ny kunskap kan vi snabbt sätta oss in i våra kunders verksamhet och hitta lösningar som kan utveckla den. 

Det kan ofta vara en trygghet att kunna bolla idéer och får hjälp vid beställning av tjänster på områden som kanske ligger utanför det som vanligen beställs.

Exempel på tjänster:

– Behovsanalys
– Kundupplevelse
– Strategi
– Beställningsstöd

Vi ser till att ni får ut max av er budget

Sätter man en fast budget per månad, kvartal eller halvår kan den fördelas på det sätt som passar kunden bäst. Vi är noga med att se till att ni får ut så mycket värde som möjligt för er budget. 

Vad kan vi göra för er?

Webb

En riktigt bra webbplats är designad för sin besökare och attraherar relevant trafik – den inspirerar och berör!

Foto

Visa era produkter eller förmedla känslan ute i er verksamhet? Vi fångar bilder som visar er från er bästa sida.