Välj en sida

Folkfesten i skogen

Inför första upplagan av Rya Åsar Trail Run blev vi tillfrågade av tävlingsledarna Niklas Ivarsson och Linus Wirén om vi ville vara med som partner och bidra med våra resurser inom marknadsföring. Vi såg detta som ett kul projekt där vi kunde få användning för flera av våra kompetenser och dessutom ett bra sätt att synas och göra skillnad i ett Boråsevenemang.

Vi har byggt webbplats, gjort filmer och fotat samt skött annonsering i digitala kanaler. Även en hel del material till print och marknadsmaterial. Vi har stått tävlingsledningen väldigt nära och bidragit med vårt perspektiv för att gå i mål med projektet.

Resultatet har varit väldigt framgångsrikt och loppet har sålt ut de första två åren, mycket tack vare stort engagemang i digitala kanaler som Facebook och Instagram.

www.ryaasartrailrun.se

Webb

Inför lanseringen av Rya Åsar Trail Run skapade vi en webbplats med målet att presentera loppet och få folk att anmäla sig. Vi ville ha en sajt som kändes modern och skiljde sig lite från andra lopp.

Webbplatsen har lite olika funktion beroende på tidpunkt. Inför loppet är ju huvudmålet att få folk intresserade och anmäla sig. Precis innan loppet är det viktigast med praktisk information så folk hittar till rätt plats vid rätt tid. Efter loppet är det viktigt att hitta resultat och gärna se bilder och filmer från årets lopp.

Vi har även administrerat och producerat annonser för sociala medier.

Foto

Vi har producerat massor av bildmaterial både inför, under och efter loppen. Rya Åsar Trail Run har från början haft en väldigt digital inriktning med mycket aktivitet på sociala medier och vi har sett till att bildmaterialet har hållit en hög kvalitet.

En stor del har också varit att fånga känslan under loppen och få bra bilder som lockar folk till kommande års upplagor.

Film

Vi har filmat och dokumenterat loppen och fått ihop material som vi klippt i olika versioner för olika ändamål. Efter varje års lopp har vi gjort en After Movie, som sammanfattar årets lopp. Sen har vi klippt ihop reklamfilmer som använts för att få folk intresserade av loppet. Vi har även filmat intervjuer och porträtt av ambassadörer som också använts som marknadsmaterial i sociala medier.

Att filma Rya Åsar Trail Run är en utmaning och vi har använt nästan alla våra olika typer av utrustning för att göra det på bästa sätt. Både slowmotion i superzoom, drönarbilder från luften och actionbilder med hjälp av stabiliserande gimbal inifrån loppet.

Några exempel på vad vi gjort tillsammans

Vad kan vi göra för er?

Masaya AB
Åsbogatan 8, 2tr
503 36 Borås
[email protected]

Org. nr. 559057-6897

Integritetspolicy & cookies

John Honk
Webb/Foto
0707 72 28 25
[email protected]

Amelie Honk
Webb/Strategi
0738 44 61 23
[email protected]

Petter Honk
Film/Design
0769 22 22 30
[email protected]