Välj en sida

Skor och kläder för människor som arbetar och vill se bra ut

Monitor tillverkar inte arbetskläder och skor! Åtminstone inte så som du tror. De har tagit en egen väg och satsar på mode/yta kombinerat med funktion. De är en del av Båstad Industri som är ledande återförsäljare av skyddskor.

När vi arbetar med Monitor har vi fått användning av nästan hela vårt kunskapsspektrum, allt från webb, foto, film och musik.

www.monitorbrand.com

Webb

Vi började vårt samarbete genom att producera material inför lanseringen av klädsatsningen Monitor Garments. Då gjorde vi en webbplats som växte fram i flera steg, vecka för vecka. Sedan blev den en sida som presenterade produkterna och hade ett upplägg ungefär som en e-handel.

Det senaste projektet var webbplatsen för hela varumärket Monitor Brand, som har som mål att binda ihop skor och kläder till en enhet. Vi har utvecklat plattformen som kunden själv kan sköta.

Foto

Vi har tagit produktbilder på samtliga kläder och skor som används i katalog och på webben. Vi har också tagit många imagebilder som används i marknadsföringen.

Vi tog dessutom bilder till Monitor Magazine som bland annat porträtterade ett antal ambassadörer för varumärket i deras arbetsmiljö. Kul projekt som tog oss bland annat till en musikstudio, en konstnärsateljé och trädfällning på västkusten.

Film

Inför lanseringen av Monitor Garments klädkollektion filmade vi material som visade processen från idé till färdig produkt och gjorde ett antal kortare klipp till sociala medier. Vi gjorde även en längre version som beskrev hela processen. Senare gjorde vi även en brand movie som fångar känslan i varumärket med både skor och kläder.

Vi har gjort anpassade rörliga klipp som visas på sportevenemang, t ex under herrarnas EM-kval.

Några exempel på vad vi gjort tillsammans

Vad kan vi göra för er?

Masaya AB
Åsbogatan 8, 2tr
503 36 Borås
[email protected]

Org. nr. 559057-6897

Integritetspolicy & cookies

John Honk
Webb/Foto
0707 72 28 25
[email protected]

Amelie Honk
Webb/Strategi
0738 44 61 23
[email protected]

Petter Honk
Film/Design
0769 22 22 30
[email protected]