Välj en sida

E-handelswebbplats Bjelin

En annorlunda e-handel för ett annorlunda företag

När vi fick uppdraget att designa Bjelins nya e-handel var ett mål tydligt; det skulle inte vara som vilken e-handel som helst. Bjelin har gjort en resa från att vara en mer traditionell e-handel med försäljning av andras tillverkares golv till att bli golvproducent med innovativ produktutveckling. Webbplatsens huvudsyfte är att presentera produktkategorierna på ett tydligt sätt. Sen ska man naturligtvis kunna handla golv på bästa tänkbara sätt också.

Vi har gjort några lite ovanliga val, t ex att golvytan blir sidhuvudets bakgrund på produktsidorna och att ingången till e-handeln alltid går genom att man först väljer en produktkategori. Vi har lagt in några kul effekter också, t ex animeras de lager som golvtyperna är uppbyggda av lite subtilt när man scrollar förbi på kategorisidorna.

För oss är det också en lite ovanlig sajt då den inte bygger på WordPress. Här är det i grunden en av Bjelin egenutvecklad e-handelsplattform och vi har använt ramverket Foundation för att bygga sajten responsiv.

Kund
Bjelin

Produktionstyp 20
Webbdesign, Webbutveckling, UX

Plattform
Foundation

Relaterade case

Masaya AB
Åsbogatan 8, 2tr
503 36 Borås
[email protected]

Org. nr. 559057-6897

Integritetspolicy & cookies

John Honk
Webb/Foto
0707 72 28 25
[email protected]

Amelie Honk
Webb/Strategi
0738 44 61 23
[email protected]

Petter Honk
Film/Design
0769 22 22 30
[email protected]