Välj en sida

Klickbara golv i innovativa material

Bjelin utvecklar och producerar golv i olika innovativa material. Bland annat härdat trä och keramisk komposit som är slittåligare än andra golv på marknaden. Alla deras golv är klickbara, då Bjelins systerföretag är Välinge Innovation, som uppfann klickfogen 1993.

Vi har arbetat med Bjelin under många år och hjälper dem med webbutveckling och design av deras e-handelswebbplats, fotar och filmar marknadsmaterial.

www.bjelin.se

Webb

Vi har designat och utvecklat Bjelins e-handelswebbplats. Vi ville tänka lite nytt och den känns inte som en typisk e-handel utan mer som en webbplats man också kan handla på.

Webbplatsprojektet skiljer sig från de flesta andra projekt vi har på så sätt att det inte bygger på WordPress, utan en av Bjelin egenutvecklad e-handelsplattform, som vi kunnat forma utefter behov.

Foto

Vi har tagit stillbilder på golv av olika typer. Både rena produktbilder, men även många miljöbilder från installationer runt om i landet. Vi har även tagit material för användning på sociala medier som varit mer kreativt och spännande.

Film

Vi har gjort många filmer för Bjelin, både produktfilmer som presenterar produkterna och instruktionsfilmer som beskriver hur man installerar golven.

Vi har även gjort en hel del material för sociala medier, ofta kortare klipp som visar på produkternas olika egenskaper på ett kul och dramatiskt sätt.

Några exempel på vad vi gjort tillsammans

Vad kan vi göra för er?

Masaya AB
Åsbogatan 8, 2tr
503 36 Borås
[email protected]

Org. nr. 559057-6897

Integritetspolicy & cookies

John Honk
Webb/Foto
0707 72 28 25
[email protected]

Amelie Honk
Webb/Strategi
0738 44 61 23
[email protected]

Petter Honk
Film/Design
0769 22 22 30
[email protected]