Ny webbplats för Mark Bric Display

När du vill bygga en unik monter för nästa mässa är det Mark Bric Display du skall vända dig till!

Mark Bric Display (MBD) hade när vi möttes redan tagit fram en ny webbdesign tillsammans med R-3 och sökte nu en partner för att bygga den i WordPress. Vi tog fram ett förslag på upplägg och en ungefärlig tidsuppskattning för projektet med den information som vi hade fått under första mötet.

Vi startade projektet med öppna öron och lyssnade av deras behov och möjligheter vartefter byggandet fortskred. Vi hade löpande avstämningar och tog lite nya vägar efterhand. Vi är tacksamma för det fulla förtroendet och transparensen vi har visat varandra hela vägen.

Användarupplevelsen

Det är klart att vi vill bygga hemsidor som är härliga för kunden att besöka men vi vill oxå bygga hemsidor som är möjliga för kunden att själv göra enkla redigeringar i, såsom texter och byte av bild. Vi har haft med oss detta i allt vi implementerat och har hela tiden försökt göra saker så enkla som möjligt för MBD att själva redigera i den mån de själva vill.

Flerspråksstöd

Sajten har stöd för flera språk, huvudsidan är idag på engelska och finns översatt till franska. MBD arbetar i skrivande stund med både svenska och tyska översättningarna. Vi är med som stöd och utbildar både dem och externa översättare när det finns behov.

Chatt

En chatt har implementerats för att underlätta besökaren att ta kontakt gällande specifika frågor. MBD kan se vilken sida besökaren är på när de skriver sitt meddelande och kan svara direkt via telefonen.

 

Vidareutveckling

Hemsidan är nu lanserad men vårt uppdrag fortsätter. Produktsidorna kommer fortsätta utvecklas och sidan skall kännas levande!