Ny webbplats för Futureyes

Futureyes är företaget som hjälper er att nå målen!

För att undvika att era mål blir en skrivbordsprodukt behövs ibland hjälp. Marie Säleby som driver futureyes använder sig av verktyget Eyescube och sin roll som projekt och förändringsledare för att hjälpa er framåt!

Förarbete

Under en workshop med Futureyes togs det fram mål och visioner med hemsidan, vi fokuserade på deras målgrupp och dess utmaningar för att identifiera vilket innehåll som vi tror behövdes för att möta dessa och samtidigt förmedla deras erbjudande.

Vi tog även fram vilka typer av kontaktvägar och funktioner som kunde behövas för att se till så att besökaren tog kontakt och bokade möte eller demo av verktyget.

Sajtkarta

Med dessa anteckningar som grund skissade jag på ett förslag på sidor med det innehåll och funktioner som vi ansåg behövdes på den nya hemsidan, jag passade även på att skapa en meny och en sidfot i dessa för att visa hur man navigerar sig mellan de olika sidorna.

Design

Det finns en energi och ett framåt-driv som är svår att missa när man jobbar med Marie. Den energin ville jag ta tillvara på och förmedla i designen. I den befintliga grafiska profilen fanns redan massor av färg som jag tog tillvara på i lagom dos mot en vit krispig bakgrund. Jag skapade en designskiss på startsidan för att förmedla min vision och idé för det grafiska.

Innehåll och implementering

Marie skriver texter löpande som jag implementerar på hemsidan med designidén som grund. Formulär tas fram, menyn putsas och bilder redigeras. Hela sidan är självklart mobilanpassad och länkar testade. Redo för lansering!

Alla foton på hemsidan är tagna av John.

”Jag är så nöjd med min nya fina hemsida som Masaya har gjort. Amelie har verkligen fångat mig och Futureyes i både färg och design. Amelie är positiv och kommer alltid med kreativa ideér och så har vi så skoj!”
– Marie Säleby