Det nya året är i full gång och det händer saker även i år 🙂 Vi flyttar äntligen in ordentligt i vår studio och kommer äntligen kunna utveckla verksamheten!

När vi hittade vår studiolokal var det kärlek vid första ögonkastet. Lokalen ligger precis vid vattnet med utsikt åt två håll och ytorna är perfekta för både fotostudio och möten. En tanke finns också om att kunna hålla mindre event och workshops hos oss.

Processen har dock varit väldigt utdragen och renoveringen har tagit betydligt längre tid än beräknat. Nu är vi så långt komna att vi sitter i lokalen, men fortfarande är inte allt på plats, värmen ska justeras och akustikpaneler ska upp etc. Men under våren kommer vi börja kunna planera för aktiviteter och annat kul!

Tanken är förstås att börja göra mer fotograferingar i studion och det är fantastiskt att ha all utrustning så nära till hands och kunna gå igång och jobba kreativt direkt.

En stor bonus för mig personligen är ju att jag dessutom fått plats för en musikhörna där jag kan utveckla idéer och ibland bara få ett break. Ett mål för i år är att dela med mig mer av min musikaliska sida då den har legat vilande en period 🙂

För Masaya så har året börjat bra med flera intressanta projekt påbörjade och ännu mer i pipelinen. Det är flera webbprojekt och även en hel del foto/film. Tanken är som sagt att jobba för att få in mer jobb på foto-/filmsidan i år. Har avvaktat lite med att gå ut och marknadsföra den sidan så mycket innan vi haft studion klar.