Vi börjar med att säga välkommen till bloggen här på Masaya! Detta blir en plats där vi kan dela med oss av små saker som sker i vårt dagliga arbete och dela med oss av våra tankar kring varför vi har eget företag, hur är det egentligen att både jobba och leva ihop? Vad är viktigt för oss och era kunder när det gäller webb, foto och film? och berätta mer om vad gör vi om dagarna egentligen.

Vi lämnar ett omtumlande år bakom oss, ett år som har vänt det mesta upp och ner men som även gett oss perspektiv och nya vägar att gå.

Under våren stod det mesta still och vi började förbereda oss för hur vi skulle gå tillväga för att hålla Masaya AB flytande om läget skulle bli än värre. Vi började titta efter lokal lite utanför stan och tänkte att där kan vi nog hitta något billigt och som fick duga tillsvidare. Men vilken vändning det blev.. något som kändes så dystert och oroligt blev ju ganska bra trots allt…

Vi har varit nyfikna på Stigens fabriker i Sandared ett tag och har haft ögonen på Hantverkslokaler som renoverar denna gamla fabrik. Vi bokade såklart in ett besök och tänkte att det skadar ju inte att bara kolla. När vi kom längst ner i hörnet i det som en gång varit en infärgningsfabrik så klev vi in i ett stort rum med utsikt över sjön. Vi blev förälskade i rummet direkt, alldeles för stort och kanske inte billigare, men möjligheterna!!

Frihet att kunna fota/filma, dansa, ha kurser, föreläsningar, aw? När och hur vi vill i en egen studio. Efter mycket magpirr och frågetecken kring om vi verkligen skulle våga så blev svaret såklart JA, och vilken energi det gav oss!

Detta va precis vad vi behövde! Vi behövde utrymme för kreativitet och möjligheter. Och utan 2020 så hade vi nog inte tagit detta steg utan ”harvat” på som tidigare.

Tills vår nya studio blir klar så sitter vi just nu på plan 2 och längtar tills vi får nyckeln i vår hand!