Sjätte upplagan av Rya Åsar Trailrun gick av stapel 8-9 Oktober i år. Vi var med som sponsorer och sprang som vanligt runt i skog och snår för att fånga de bästa bilderna.

Vårt engagemang och bidrag

Vi har varit med sen starten för det här evenemanget och känner oss högst delaktiga till att det växt fram till ett så populärt inslag i löpar- och cykelkalendern! Det vi bidragit med är framför allt film, foto och webbplats. Men även kommunikationsplanering och de första åren jobbade vi väldigt nära tävlingsledningen i de flesta besluten. 2020 byggde vi en ny webbplats för eventet där man kan se information om varje lopp samt se resultat historik och såklart se bilder och filmer ifrån varje år.

Vi har skapat after movies även i år, en för Trail Run, en för MTB och en kombinerad film med klipp från båda loppen anpassad för Instagram. Även stillbilder från samtliga lopp med fokus på att fånga stämningen och känslan kring evenemanget.

Det är en särskild utmaning att fånga dessa lopp. Start- och målområdet är ju inga större problem även om ljusförutsättningarna med ömsom molningt, ömsom soligt gör exponeringen svårhanterad. Men vi vill ju fånga så många delar av banan som möjligt och vi är inget stort team som kan sprida ut sig längs bansträckningen. Amelie håller oftast till på målområdet och fångar de som springer i mål och John hittar ni i skogen.

Väldigt kul uppdrag detta och något helt annat än vad vi vanligtvis fyller arbetsveckorna med! Se alla bilder och kolla in hemsidan på ryaasartrailrun.se