Under Friidrotts-SM 2021 har Masaya medverkat som officiell SM-sponsor. Samarbetet har innefattat både film, foto och musik. Ett uppdrag där vi fått använda flera av våra styrkor och samtidigt fått chansen att bli inspirerade av idrottsprestationer på toppnivå!

I år hölls friidrotts-SM i Borås och vi har gått in och sponsrat evenemanget och bidrar med film- och fotoproduktion för marknadsföring och dokumentation. Under tre dagar har vi varit med och följt tävlingarna på nära håll med kameran i högsta hugg. Det har varit ett väldigt inspirerande uppdrag och en förmån att på nära håll följa de tävlande och se dem prestera sitt yttersta!

Att se OS-finalister som Daniel Ståhl, Khaddi Sagnia och Thobias Montler är såklart häftigt, men även imponerande att se vilken bredd det finns och hur alla deltagare lagt ner ohyggligt mycket arbete på att nå dit de är idag. Superkul också att para-friidrotten är en del av samma evenemang!

Vi har tagit bilder som använts av evenemanget och har även filmat en del material som kommer användas framöver. Vad som är extra kul är att jag även fick förtroendet att komponera musiken till mästerskapet som användes på arenan vid invigning och prisceremonier och i filmmaterialet 🙂

Inför mästerskapet skapade vi även några klipp med de lokala hoppen Julia Wennersten (100m häck) och Andreas Carlsson (längdhopp) som båda knep varsin silvermedalj. Målet var att skapa intresse för evenemanget och belysa våra lokala medaljhopp och ta del av deras tankar inför tävlingarna.