Vi har väntat länge på att få komma in och använda vår nya lokal i Sandared och för en vecka sen fick vi chansen att tjuvstarta lite! Det är lite kvar innan vi kan flytta in ordentligt, men det mesta är på plats och vi kunde vara i de nya lokalerna när vi skulle plåta Monitors höstkollektion.

Det kändes kanon att äntligen kunna ha ordentligt med space efter att under några år ha klämt in oss i konferensrum eller ännu tajtare inne på vårt eget kontor… Lokalen är rätt stor och man kan stå typ tio meter från modellen på bredden vilket är kanon.

Detta var även första gången med nya kameran, Canon R5 och USB-C kabel direkt till datorn. Det var lysande att få in 45Mpix RAW-filer blixtsnabbt för att kolla hur de blev. När vi flyttar in på riktigt kommer vi även ha en 55-tums 4K-skärm på hjul så man ser ännu bättre.

Att jobba i lokalen kändes verkligen bra, det är otroligt skön vibe, både den gamla industrilokalen och läget intill sjön gillar vi skarpt. Tror vi kommer trivas alldeles ypperligt här. Det blir ju fint att få in lite möbler och bekvämligheter och så ser vi fram emot att kunna ta emot kunder och bekanta här!

Själva plåtningen gick också väldigt bra! Vi hade ett grymt team med Aida och Alexander framför kameran och Mia som skötte hår och make-up. Amelie och Alvar skötte administration och logistik och så jag då bakom kameran. Vi tog både studiobilder i vår lokal och passade på att plåta i några av utrymmena i fabriken, bland annat i det gamla maskinrummet som ser ut som det övergetts för hundra år sen. Sen tog vi även en tur utomhus och fick massor av bra bilder som vi får visa upp längre fram 🙂