Välj en sida

Återvinning och återbruk av elektronik

Sims Recycling Solutions är ett globalt företag som finns över hela världen. De hjälper företag att nå sina miljömål t ex genom att återvinna, destrurera och återbruka IT-utrustning.

Vi har i flera år arbetat med Sims digitala marknadsföring, bland annat webbplatser och digitala tjänster, e-utbildning samt foto, film och annonsering.

www.simssweden.se

Webb

Vi har byggt en webbplats som presenterar företagets tjänster, samt hjälper befintliga kunder att beställa tjänster genom en självservice-tjänst.

Webbplatsen har utvecklats med SEO i åtanke och vi följer med regelbundenhet upp hur trafiken påverkas och gör justeringar därefter.

Vi utforskar kontinuerligt hur vi på bästa sätt kan använda digital teknik för att förbättra arbetsflöden och skapa nya tjänster. T ex har vi jobbat med e-utbildning och beställningstjänster.

Foto

När webbplatsen skulle byggas ville vi skapa en genuin känsla av verksamheten och fick därför ta bilder som skulle passa väl in. Vi spenderade några dagar på anläggningen och tog de bilder vi på förhand kommit fram till att vi ville få.

Vid sådana här sammanhang är det en fördel att kunna ta bilder från luften med drönare, det ger ett helt annat perspektiv och passar ju bra på ställen där en överblick är att föredra.

Några exempel på vad vi gjort tillsammans

Vad kan vi göra för er?

Masaya AB
Åsbogatan 8, 2tr
503 36 Borås
[email protected]

Org. nr. 559057-6897

Integritetspolicy & cookies

John Honk
Webb/Foto
0707 72 28 25
[email protected]

Amelie Honk
Webb/Strategi
0738 44 61 23
[email protected]

Petter Honk
Film/Design
0769 22 22 30
[email protected]